IMG_9901

Mottagare 2016

Juryn, som består av representanter för Sagogränd och Bonniers,  kunde inte komma överens om vilket av nedan två sökande som var den bästa och enades därför om att stipendiet skulle delas mellan två mycket kvalificerade ansökningar. Juryn vill samtidigt meddela att de är mycket imponerade över den kvalitet och den bredd som finns i de ansökningar som har skickats in i år. Det visar på vilket fantastiskt arbete med våra barn som dagligen görs där ute ”i verkligheten”!

2016 års stipendie delades mellan:

 

Grimsta förskolor i Vällingby utanför Stockholm

Vinnaren har genom ett målmedvetet, kreativt och spännande arbete fått barn och äldre att förstå vikten av Allas lika värde, både i samhällets vardag liksom i alla övriga skeden av livet.

Det är med glädje vi meddelar att Grimsta förskolor, som genom Michelle Smids ansökan, har tilldelats Pelle Svanslös Våga Vara Snäll-stipendium 2016.

Levene fritidshem i Vara kommun

Stipendiaten har genom att arbeta med en tydlig värderingsgrund och med fokusering på ett positivt tänkande, målmedvetet genom lek och teater arbetat fram en förståelse för vad Allas lika värde innebär.

Det är med glädje vi meddelar att Levene fritidshem genom Berit Kauppinen och Yvonne Fahlgrens ansökan, har tilldelats Pelle Svanslös Våga Vara Snäll-stipendium för 2016.

Följ oss i sociala medier

Logotyp InstagramFacebook Logotyp

Varukorgen är tom