Träffa Pelle

Pelle hänger inte bara i Uppsala – han och hans vänner hittar på upptåg runt om i Sverige. Vad sägs om att se vem av katterna som ska åka till Amerikatt och representera Sverige i Pannkaks-VM i familjeföreställningen på Gröna Lund, eller varför inte köpa något gott i Majas handelsbod i Furuvik? Missa inte att träffa dina favoritkatter i sommar!

Se en helt ny Pelle-föreställning på Gröna Lund

Allas favoritkatt Pelle Svanslös och hans vänner har kommit till Gröna Lund – och de stannar hela sommaren lång! På Lilla Området kan du tassa runt bland kattaktärerna, testa pricksäkerheten i ett skojigt Pelle-spel, gå på pannkakskalas i vårt färgglada Classic Café och mycket mer. Varje dag hela sommaren visas dessutom en helt ny föreställning med Pelle, Måns och Maja i huvudrollerna.

Läs mer om Pelle på Gröna Lund »

Träffa Pelle Svanlös och hans vänner på Furuvik

Sedan 2022 har Pelle och hans vänner spenderat mycket tid i Furuviksparken och underhållit stora som små. Här har du chansen att få träffa Pelle, Maja, Måns och Bill och Bull, se deras färgsprakande föreställningar och köpa godsaker och annat fint i Majas fantastiska handelsbod.

Läs mer om Pelle på Furuvik »
Följ oss i sociala medier

Logotyp InstagramFacebook Logotyp

Varukorgen är tom